FRANKIE

FRANKIE Pizza, pasta & snackbar Frankie, al sinds 1993 actief!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1908 beoordelingen
23 nov 2020 om 16:03 Vandaag een familiezak patat besteld. met 1 woord niet te vreten, patat en olie waren heel oud. hartstikke slecht voor je gezondheid dus. We hebben andere patat moeten halen ergns anders. Toen we belden werd ons klacht niet gehoord. Geen fatsoen.
22 nov 2020 om 19:44 Was helaas wat aan de koude kant maar erg lekker!!!
10 nov 2020 om 14:45 De bezorger kon het eerst niet vinden belde me op netjes, eindstamd toen die aankwam super beleefd en netjes eten afgegeven nog even staan praten samen de bezorger was super!!
6 nov 2020 om 21:36 Super bezorger was iets vergeten en kwam het uit zichzelf brengen Eten was lekker
6 nov 2020 om 19:58 Zoals altijd super lekkere pizza, snelle bezorging
1 nov 2020 om 19:41 Iedereen weet frankie is goeie
31 okt 2020 om 19:57 Trage bezorging. Eten was lauw en op mijn calzone zaten geen van de extra ingrediƫnten die ik gekozen had
24 okt 2020 om 23:22 Vies koude pizza !!! Was heel erg teleurgesteld omdat ik tegen mijn bezoek vertelde ... hier hebben ze de lekkerste pizza.... koud dat je vieze droge tomatensaus proefde en kortom gewoon teleurstellend smerige pizza !!!!!!!! Zonde van mn geld
19 okt 2020 om 7:24 Bestelling werd zomaar geannuleerd en ze lieten niks weten daarna weer besteld 45minuten gewacht kapsalon kwam aan met alleen vlees geen patat geen sambal. Hier nooit meer bestellen